Gépek, eszközök

Sminktetoválás Long-Time-Liner pigmentáló készülékkel

A Long-Time-Liner neve méltán vált fogalommá a kozmetikai sminktetoválásban. Nem véletlen, hogy évek hosszú sora óta zsinórban nyeri el a cég a legrangosabb kozmetikai „Oszkár-díjakat”.
E cég pigmentáló készüléke és festékei a legprecízebb kivitelezést teszik lehetővé. A gép egyetlen egyvégű orvosi acéltűt működtet, zajtalan finom rezgéseket kibocsátva. Festékei prémium minőségű steril orvosi implantátumok.

Tökéletesen egyenletes festékbevitel, 3 év elteltével is egyenletes színezettség jellemzi. A készülék tökéletes kivitelezést tesz lehetővé, így verhetetlen az ajaksatírozásban és a szálazott szemöldök elkészítésében.

Megtévesztő ugyan, de az ár-érték arányban is elől jár, ugyanis festékei kitűnő tapadó képességének köszönhetően a pigmentek tovább maradnak a bőrben, és az idő előre haladtával egyenletesen halványulnak. Tartóssága átlagosan: 2-5 év.

  • Sminktetoválás Long-Time-Liner pigmentáló készülékkel

Sminktetoválás Mikroblading kézi eszközzel

Microblading szemöldök tetováláshoz egy rozsdamentes acélborítású tolleszközt alkalmazunk. A tolleszköz egyedülállóan precíz szemöldökformázást tesz lehetővé, mely egy recés fordítómodul segítségével természetesen hajlított szálakat képes reprodukálni.
A különböző tűkombinációkban létező egyszer használatos tűsorral bemetszéseket végzünk a bőrbe, mely rendkívül finom szálazottságot tesz lehetővé.

  • Sminktetoválás Mikroblading kézi eszközzel

A festékek

Contour make up tetoválásainkhoz a német Long Time Liner festékeket, alkalmazzuk. Ezek a festékek a legmagasabb minőséget képviselik, nagy  pigmenttartalommal rendelkező steril orvosi implantátumok. Kiváló fedőképességgel rendelkeznek, és nem tartalmaznak az egészségre káros összetevőket. Összetételükben javarészt természetes ásványi mikropigmentek, melyek az idő múlásával, is jól megtartják színüket, legfeljebb kisebb színváltozást mutathatnak.

  • A festékek

A soft lézer kezelésről

A lágy, azaz vörös lézerfény biostimuláló, a felszíni szövetekben fejti ki koncentrált hatásmechanizmusát. Sejtszinten javítja a bőr természetes védekezőreakcióját, így hatékony eszköz a herpesz kialakulásának megelőzésében. A felgyorsult sejtfolyamatoknak köszönhetően fokozott regenerálódást idéz elő: a gyulladás és az ödéma csökken, továbbá fájdalomcsillapító hatású.
Kifejezetten azon hölgyvendégeinknek ajánljuk figyelmébe, akik érzékenyek a herpeszvírusra, akiknek a hámrétege törékeny, elvékonyodott (porcelán bőr), akiknek a bőre piros, gyulladt esetleg felületi hajszálerek láthatóak. A szemek kezelésére nem alkalmazható!

  • A soft lézer kezelésről

Bioptron gyógylámpa

A polarizált fény élettani hatásai

A lámpa előidézi a sejtaktivitást, ösztönzi az anyagcserét és a sejtregenerálódási folyamatot. Sminktetoválást követően minden kedves vendégünknek ajánljuk ezt az ingyenesen igénybe vehető szolgáltatást!

  • Bioptron gyógylámpa