Tavasz típus

Tavasz típus

Tavasszal a természet kivirul, új életre kel, mindent átjár a tavaszi zsongás. A tavasz típusú hölgyek olyanok, mint az üde szellőtől ringatózó illatos tavaszi mező. Romantikusak, élénk természetűek, alkatuk törékeny, arcuk finom vonású, lényükből gyöngédség árad.

  • Tavasz típus kép 2

Bőrük

Bőrük selymes tapintású, meleg barackszín árnyalatú, de lehet elefántcsont, vagy áttetszően fehér, ám sosem kékes-, hanem meleg mézsárga alaptónusú. Bőrüket gyakran aranyló szeplők tarkítják és könnyen kipirulnak. Könnyen és egyenletesen barnulnak, ám érzékeny bőrűknek árt a túlzott napozás, sosem lesznek kreol barnák.

Hajuk

Hajuk világos színű, aranyló fényű, lágy esésű. Leggyakrabban lenszőke, vöröses szőke, vagy rézvörös, ill. meleg világosbarna.

Szemeik

Szemük halványkék, türkiz, sötétkék, zöld, meleg barna, esetleg borostyán színű. Tekintetük átható, víztiszta.

Színei

A tavasz típusú hölgyek színei a világostól- a közép színerősségig terjednek. A sötét színek, az erős kontrasztok számukra előnytelenek, elnyomja szépségüket, természetes bájukat. A csillogó ruhadarabok, flitterek, ezüst ékszerek nem illenekhozzájuk. A pasztell színek (babakék, halvány orgona, rózsaszín, barack)nagyon jól állnak ennek a típusnak, ill. AKÉP4 púderszín, pezsgő, bézs, halvány hamuszürke. A középszínárnyalatok közül a búzavirágkék, ibolyakék, jade zöld, alma zöld, türkiz, narancsvörös, korall, pink, aranyló sárgák.

Híres tavasz típusú hölgyek:

Nicole Kidman, Meg Ryan, Lauren Ambrose

  • Tavasz típus kép 3
  • Tavasz típus kép 4
  • Tavasz típus kép 5
  • Tavasz típus kép 6

Sminktetoválásuk:

Sminktetoválás során kerüljék az erős kontraszthatást, a sötét színeket.

Szemöldökük

Szemöldöktetováláskor a pigment kiválasztásában a melegebb, okkeres-, vöröses tónusú sötétszőkék, középbarnák dominálnak, de a választás ennél összetettebb szempontok alapján történik. Mindig figyelembe kell vennünk a saját szemöldökszőr színét és a bőr alaptónusát is (hogy a későbbi kivörösödést elkerüljük). Technikailag az ő esetükben a természetesség megőrzése a cél, ezért a szálazásos technika ajánlott, amennyiben nincs rá mód egy lágy satírozás is megfelelő lehet.

Szemük

A tavasz típusú hölgyek szempillái legtöbbször jelentéktelenek, világosak. Számura kerülendő a fekete szemkontúr, helyette szürke, nugátbarna színek ajánlottak. Nagyon jól áll nekik a púder-hatású szemtetoválás, melyhez a törtfehér, bézs, tejcsoki-barna, ill. a saját szemszínnel harmonizáló pasztell árnyalatok mutatnak.

Ajkaik

A halvány pasztell (rószaszín, barack), ill. natúr árnyalatok előnyösek számukra, pezsdítően élénkíti arcukat a pink, a korallvörös, narancsos vörösek, és a lazac szín. A kontúr nélküli satírozást nekik találták ki, mellyel megőrzik természetesen lágy vonásaikat.

  • Tavasz típus kép 7
Tavasz típus

Tavasz típus

A tavasz típusú hölgyek olyanok, mint az üde szellőtől ringatózó illatos tavaszi mező. Romantikusak, élénk természetűek, alkatuk törékeny, arcuk finom vonású, lényükből gyöngédség árad.

Tudjon meg többet!
Nyár típus

Nyár típus

A nyár típusú hölgyek mutatós szépségek. Nemes finomságot, hűvös eleganciát árasztanak. E típus közös jellemzője, hogy arcuk kifejezetten igényli a sminket, mely felélénkíti vonásaikat.

Tudjon meg többet!
Ősz típus

Ősz típus

Az ősz típusú hölgyek is a földanya színeiben pompáznak, lényükből egyfajta melegség, határozott jellem árad. Erőteljes színeiknek köszönhetően arcuk smink nélkül is dekoratív.

Tudjon meg többet!
Tél típus

Tél típus

A tél hölgyei fenséges hideg szépségek, rendkívül mutatósak. Gondoljunk csak a mesebeli Hófehérkére, bőre fehér, mint a hó, ajkai pirosak, mint a vér, haja fekete, mint az ében.

Tudjon meg többet!