Rólunk

Honnan a kaméleon név?

Nos, ahány nő, annyi eset és éppen annyi megoldás lehetőség a sminktetoválásban. Ez sokkal összetettebb feladat, mint azt bárki is gondolná, művészet, pszichológia, esztétika, empátia, kitartás. . . stb. szükséges hozzá, éppen ezért messze túlnyúlik a szakmai szabályok ismeretén. Ez az ezerarcúság teszi a munkánkat széppé, és érdekessé. A sokszínűség, na meg a bennünk rejlő maximalizmus állít minket újabb és újabb kihívás elé. Hisszük és valljuk, hogy minden arc és minden személyiség egyedi és megismételhetetlen, a nőiesség kihangsúlyozása pedig kortalan. Mindegy, hogy idős, vagy fiatal, a természetes vonások diszkrét kihangsúlyozása, éppúgy előnyös, mint az évek elteltével szükségessé vált intenzívebb sminkhatás. Minden hölgyvendég megszépítése egy-egy újabb izgalmas megoldandó feladat számunkra. Túl azon, hogy megfigyeljük vendégünk arcvonásait, az előnyös és a korrigálásra váró területeket, igyekszünk megismerni személyiségét, temperamentumát is, hogy az elkészült tartós smink valóban neki szóljon, őt képviselje. Szenvedélyünk a női arc szépítése, ezért munkánkat nagy odaadással, és körültekintéssel végezzük. Nem is tehetjük ezt másként, hiszen pontosan tudjuk, hogy a hölgyek rendkívül kényesek a szépségükre.

 • Rólunk

Szalonunk

Sopron belvárosának szívében található, amely 2005 óta áll a vendégek szolgálatában és kifejezetten sminktetoválásra specializálódott. Csapatunk valamennyi tagjáról elmondható, hogy kifinomult személyiségű tehetséges, jól képzett szakemberek, akik elkötelezettek munkájuk iránt, és a sminktetoválás során mindenkor a vendég egyéniségét tartják szem előtt. Köszönjük, amennyiben megtisztel minket bizalmával!

 • Szalon

Lilla

„Szerencsésnek érzem magam, amiért a Kaméleon Szalonban sminktetoválóként dolgozhatom, hiszen egy szuper csapatban és kellemes környezetben végezhetem a számomra legkedvesebb munkát. Fantasztikus érzés hölgyeket szépíteni, és megkönnyíteni a mindennapjaikat a sminktetoválás által. Nem ma kezdtem a pályát, így már többféle eljárást, készüléket is kipróbálhattam, éppen ezek a tapasztalatok vezettek ahhoz, hogy a Long Time Liner sminktetoválás elkötelezett híve legyek. Ez az eljárás lehetővé teszi, hogy az egyik kedvenc területemet az ajakpigmentálást a lehető legszebben tudjam kivitelezni. Minden hölgynek ajánlom figyelmébe, mert szépnek lenni jó!„

 • Lilla

Heni

A szépség, és a harmónia különösen fontos szerepet tölt be az életemben, a munkában és a mindennapjaimban egyaránt. A szépítő szándék, és a nőies jelleg vonzott és vonz ma is változatlanul a szakmához. A Pernament Make-upba már kozmetikus pályafutásom elején beleszerettem, oklevelemet a Long-Time-Linernél szereztem. Az eltelt időben a Permanent-Make-up (előnyére), sok stílusbeli és technikai reformon ment keresztül, melyeket folyamatosan figyelemmel kísérek, és a saját stílusomat hozzátéve alkalmazok. Hiszem, hogy mi nők ösztönösen vonzódunk a széphez, így szeretnénk mi magunk is vonzónak tűnni. Ömömre szolgál, hogy ebben a hálás feladatban a hölgyek segítségére lehetek.

 • Heni

Márta

„A társasági ember vagyok, aki szereti az emberek közelségét, kommunikatív és nyitott. Munkámat hosszú évek óta lelkesen végzem a Kaméleon csapatának élén, aki hozzánk látogat, velem kerül elsőként kapcsolatba, akár telefonon, akár személyesen. Itt a nyugati határszélen szükség van jó németnyelv tudásomra, osztrák vendégeinknek szívesen adok németül útbaigazítást, vagy tanácsot , de alkalmanként tolmácsolok a kolléganőknek is szakmai kérdésekben. Örülök, hogy munkámmal hozzájárulhatok ahhoz, hogy vendégeink jól érezzék magukat nálunk.”

 • Márta

Mi az, amire szalonunkban számíthat?

 • Tisztában vagyunk munkánk felelősségével. Tudjuk, milyen fontos munkánk során a bizalom, hiszen Önök az arcukat, a szépségüket bízzák ránk.
 • Messze elkerüljük a kapkodást, a szalagmunkát, csak nyugodt légkörben, kellő figyelemmel tudunk szép eredményt elérni.
 • A kapott időpontban kizárólag Önnel foglalkozunk, megbeszélünk minden részletet, egyeztetjük elképzeléseinket, ez alapján történik az előrajzolás és a véglegesítés.
 • Eredményes munkát csak minőségi eszközökkel, és pigmentekkel lehet végezni. A Long-Time-Liner-metódus a kozmetikai sminktetoválás abszolút bajnoka.
 • Sminktetoválás során igény szerint többször is érzéstelenítünk, így a fájdalomérzet minimálisra csökkenthető.
 • Munkánkat igyekszünk első alkalommal véglegesíteni, de ajánljuk, hogy a vendégek vegyenek részt az ingyenes kontrollkezelésen is. Így biztosak lehetünk a kiváló végeredményben, mely valóban tartós lesz.
 • Mi az, amire szalonunkban számíthat?

A legfőbb filozófiánk

 • a minőség, és az egyéni szépség kihangsúlyozása
 • munkánk legfőbb mozzanatának a tervezést tekintjük, mely során egyeztetjük az Ön igényeit, elképzeléseit, az általunk látottakkal
 • egyedi, és trendi sminktetoválásokat készítünk, melyek valóban bent maradnak a bőrben, nincs szükség sokadik korrekció
 • magas szakmai felkészültséggel rendelkezünk, ismerjük a legújabb sminktetoválási trendeket
 • tiszta, barátságos környezetbe várjuk, ahol a higiénia kiemelt jelentőségű
 • szívesen adunk szakmai tanácsot
 • 3 hónap utókezelési garanciát adunk az általunk elvégzett munkára, mely magában foglal egy ingyenes korrekciót
 • kolléganőink segítőkészek, kedvesek, mindenkor számíthat empátiájukra és diszkréciójukra
 • a legmagasabb színvonalú technikai háttérrel és pigmentekkel, valamint széles színválasztékkal állunk az Önök rendelkezésére