Kozmetika

Deynique a természetet hívta segítségül, hogy az Ön bőre az ar cápolás során még szebb, még üdébb lehessen!

A Deynique kozmetikai készítmények, az aloe vera növény hidegen préselt nedvei, eszenciaolajai. Nem tartalmaznak a legkisebb mennyiségben sem szintetikus anyagokat, csakis 100%-ban természetes eredetűek. A legkorszerűbb eljárással kismolekula formában kerülnek előállításra, mely a hatóanyagok erejét megsokszorozza

A Deynique kozmetikumok használata elősegíti a szövetek tápanyagfelvételét, és a sejtek megújulási folyamataiban is óriási szerepük van.

Ezt a kimagasló eredményt csak kismolekulájú kozmetikumokkal lehet elérni!

A Deynique cég prémium minőségű termékeit Európában Németországban állítják elő, maga az anyacég kaliforniai székhelyű.

Szalonunkban a speciális kozmetikai eljárás során olyan élményben részesülhet, melynek jótékony hatása nem csak a kezelés alatt, hanem utána is hosszú ideig mutatkozik. Ezeknek a kezeléseknek a maximális eredményességét a legmodernebb elektro-kozmetikai gépekkel tudjuk még hatékonyabbá tenni. Kellemes szépülést kívánunk!

Deynique soft kezelések

A Deynique kozmetikumok, intenzív bőrre gyakorolt hatásmechanizmusa megköveteli a kezelések felépítésében való fokozatosságot, vagyis lépésről lépésre lehet a vendég arcbőrét hozzászoktatni az egyre fokozottabb hatóanyag bevitelhez.

Éppen ezért a bőrápolást először mindig a soft kezelésekkel indítjuk, csak ezután lehet áttérni a speciális kezelésekre.

Hatásos, tartós eredmény csak akkor érhető el, ha a kozmetikánkban folytatott szépségápolást Ön is beépíti otthoni napi szépségápolásába! Léteznek olyan kezelések, melyek már az első alkalom után is látványos eredményt produkálnak, azonban tartós hatás csak az otthoni ápolással egybekötve érhető el!

Az intenzív Lifting kezeléseket azon vendégeinknek javasoljuk, akiknek a bőre már hozzászokott a Deynique készítményekhez. Az alkalmazott liftingek rendkívül erős hatást gyakorolnak a bőr nyirokáramlására, és anyagcsere- folyamataira, éppen ezért megfelelő ápolókészítmények híján, ellenkező hatást érhetünk el!

Ezeket a speciális lifting kezeléseket kifejezetten azon vendégeinknek ajánljuk, akik a bőrápolást otthon is lelkiismeretesen, napi rendszerességgel végzik majd a Deynique termékekkel.

 • Deynique termékek

Arctisztítás

Arctisztító kezelés enzimes bőrmegújítással, a tiszta, komedómentes ápolt bőrért. Nem kell, hogy a sötétben menjen haza!

Kezelés menete: Letisztítás, peeling, azaz az el – halt hámsejtek eltávolítása. Felpuhítás-gőzölés, komedók eltávolítása, Ph. normalizálás-fertőtlení – tés. Bőr táplálása elektrokozmetikai hatóanyagbe – vitellel: vitamin E olajjal, vagy aloe géllel/zselével. Bőrnyugtatás: pórusösszehúzó-gyulladáscsökkentő Beauty maszk, vagy hűsítő gélpakolás. V itaminos arc és dekoltázsmasszázs/ 15 perc/, befejező krémezés.

 • Arctisztítás

Arctisztítás extra ápolással:

Dehidratált, további ápolást igénylő, vagy problémás bőr kezelésére.

A kezelés menete hasonló az előzőekhez, csak itt a kezelés egy plusz intenzív regeneráló-feszesítő maszkkal/ pakolással és szérummal bővül a bőr állapotának megfelelően.

 • Arctisztítás

Arc- és dekoltázsmasszázs

A test és a lélek egyensúlyáért. Rohanó hétköznapjainkon sem érdemes megfeledkeznünk a tényről, hogy a szépség belülről fakad! Az arc- és dekoltázsmasszázs a legkiválóbb alkalom a relaxációval egybekötött szépségápolásra.

Kezelés menete: Letisztítás, bőrradírozás, tonizálás, lezárásként egy extra hosszú /20 perc/ kényeztető masszázzsal, végül napi ápolás.

 • Arctisztítás

Ultrahangos hatóanyag-bevitel

Az ultrahang napjaink legszélesebb körben alkalmazott hatóanyag-beviteli módszere. Alkalmazásával a zsírban és a vízben oldódó anyagok egyaránt bejuttathatóak a bőrbe.

A kezelés menete: Letisztítás, bőrradírozás, a megfelelő ampulla, vagy szérum ultrahangos bejuttatása, nappali ápoló krémezés.

Hatása: A bőr feszesebb lesz, anyagcseréje, oxigénellátottsága fokozódik.

 • Ultrahangos hatóanyag-bevitel

Hidroabráziós bőrporlasztás

Az elhalt hámsejtek intenzív eltávolítása ultrahangos rezgésekkel.

Szervezetünknek szüksége van a bőrünket borító el – halt hámsejtekből álló rétegre, hiszen többek között ez védi meg testünket a külső behatásokkal szemben! Azonban korunk előre haladtával bőrfunkcióink lel – assulnak, a szaruhám megvastagodik, a bőr fakóvá, élettelenné válik. Hiába kenjük be magunkat a leg – drágább kozmetikumokkal, ha hatásukat nem tudják hatékonyan és tartósan kifejteni, mivel a hatóanyagok nagy része ebben az elhalt kiszáradt sejteket tartal – mazó bőrfelszínben szívódik fel.

Hatása: Az elhalt hámsejteket ultrahangos rezgé – sek segítségével távolítjuk el, miáltal lehetőv é válik, hogy a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeiben szí – vódhassanak fel, ott ahol a még életképes sejtek azt igazán hasznosíthatják. A kezelést követően bőre ru – galmassá, puha tapintásúvá válik, oxigénellátottsága fokozódik.

 • Hidroabráziós bőrporlasztás

Hidroabrázió ultrahanggal kombinálva:

Az elhalt szaruréteg eltávolítását követően bőrünk azon rétegére tudunk hatást gyakorolni, ahol még élő sejtsorok vannak. Az ultrahangos bőrporlasztást, ultrahangos hatóanyag bevitel követi, így a sejtek táplálásakor, közvetlenül ott tudunk hatást kifejteni, ahol valóban szükség van rá.

Hatása: Ez a kombináció eredményes, gyors és hatékony. Általa bőre üdévé, puha tapintásúvá, rugalmassá válik. Vékony felhámú érzékeny bőrűeknél mellőzendő ez a fajta intenzív eljárás.

Speciális kezelési eljárások

Bio face lifting

avagy ránctalanítás szike nélkül! Egyedülálló, mélyreható ránctalanító-kezelés, melynek hatása elsősorban a kötőszövetekre irányul.

A lifting befolyásolja a bőr tápanyagellátást, valamint a pórusokra ható nyomásnövekedés-csökkenés erősíti a nyirokzónák működését, salaktalanít, méregtelenít a nyirokcsatornákon keresztül.

A lifting eredménye: Méregtelenítés a nyirokcsatornákon keresztül, a ráncok kisimulnak, a bőr őszibarackhoz hasonlóan hamvas és feszes lesz.

Az érett- vízhiányos bőr és a problémás túl zsíros bőr kezelésére is egyaránt hatásos.

Kúraszerű alkalmazása (4 × heti 1 alkalom) során hihetetlen látványos eredmény érhető el, és már egy kezelés után is érezhető a hatása.

 • Hidroabráziós bőrporlasztás

66 days bőrmegújító kezelés

66 days avagy ajándékozza meg bőrét 66 nap alatt egy tavaszi-őszi nagytakarítással!

Az elhalt bőrsejtek a káros anyagokkal ún. kéregréteget alkotnak a bőrön, ami ellopja a bőr szépségét, tisztaságát. Fontos, hogy megszabadítsuk bőrünket ettől a rétegtől, és a hatóanyagokat bejuttathassuk a bőr mélyebb rétegeibe, anélkül, hogy az egészséges bőrflórát megzavarnánk.

A 66 napos széria rendkívül értékes a bőrápolás szempontjából, melyben két fő hatóanyag csoport a finom növényi molekulák ( Mikro-Level) és a hatékony Betazyme kölcsönösen erősítik egymást.

Az eredmény: 66 nap alatt a felső kéregréteg megsemmisül, a bőr üdébb és ragyogóbb, mint valaha!

Első lépés: soft radical kezeléssel kezdődik a kozmetikusnál.

Következő lépés: a napi arcápolás

A kozmetikában a bőrt havonta 2-szer kezeljük, vitalizáljuk.

Toxskincare kezelés

A Toxskincare kozmetikumok elsődleges hatóanyaga az Argireline, mely a bőrben kis mennyiségben természetes körülmények között is jelen van. Az Argireline nagy mértékben hozzájárul a ráncok csökkentéséhez, lokális pihentető és ránccsökkentő hatásának köszönhetően üde és természetes külsőt eredményez. Az Argireline természetes úton segít visszaépíteni a ráncokat, nem bénítja az izmokat, túladagolni lehetetlen.

Hatására az izmok nem húzódnak össze olyan erősen, gyorsabban regenerálódnak, így a ráncok környékén a bőrszövet kisimul.

Kiegyensúlyozott zsírsavtartalmának köszönhetően tökéletes megoldást nyújt a nagyon száraz, extra érzékeny és aknés, heges bőrök ápolására is.

 • Toxskincare kezelés

Hyaluronsavas kombinált toxskincare kezelés

Fél a botox kezeléstől, vagy éppen csak a hatóidejét szeretné meghosszabbítani? Erősen pattanásos, zsíros az arcbőre? Nos a tökéletes bőrmegújítás titka, ha a hyaluronsavas arckezelést kombináljuk a toxskincare kezeléssel. Mindkettő önmagában is fantasztikus eredményre képes, de a kettő együtt az igazi áttörés!

Maga a Hyaluron sav a bőrben természetes állapotban is jelen van, vizet köt meg, így biztosítja annak feszességét, természetes rugalmasságát. Már egy kezelés után is van látható eredmény, kúraszerű alkalmazásával tartósabb hatás érhető el.

Hatására a bőr öregedési ráncosodási folyamatai lelassulnak, nő a bőr rugalmassága, javul a bőrlégzés.

25 éves kortól ajánljuk bármely bőrtípus esetén preventív ápolásra, különösen ajánlott a felszíni-, mélyrétegi vízhiányos, ráncosodásra hajlamos bőrök regenerálására.

Gold Moire kezelés

Napjaink kozmetikájában az arany a sláger. Nem ok nélkül: az arany aktív hatást fejt ki a ráncokkal szemben, minden bőrtípusra alkalmazható, és hatása azonnal látható. Természetesen töltött ionként számos, a sejt belsejében lezajló folyamatra hatással van. Így pl. az arany erősíti a bőr v érellátását. Az elhalt sejtek gyorsabban kijutnak a bőrfelületre, a bőr azon – nal feszesebb lesz.

Hatása: sugárzó feszes arcbőr már az első kezelés elteltével. A kezelés hatását fokozhatjuk a Gold Moire luxus otthoni arcápoló családdal.

 • 66 days bőrmegújító kezelés
 • Gold Moire kezelés

Tű nélküli mezoterápia

Az elektroporáció mérföldkő a szépségiparban, amit az is mutat, hogy felfedezői kémiai Nobel-díjban részesültek. A kozmetikai termékek normál körülmények közt csak igen kis részben tudnak átjutni a bőr védekező barrier-rétegén, tehát a tartós és kiemelkedően látványos eredmények eddig elmaradtak. A tű nélküli mezoterápia során kis feszültséggel és alacsony frekvenciával mikrocsatornák nyílnak meg a bőrben (a speciális hullámok képesek megnyitni a bőrsejtek falait), ily módon a védekező barrier-réteg a hatóanyagok számára átjárhatóvá válik.

A kezelés során a szakember kiemelt figyelmet fordít a sterilitásra, mivel a bőr mélyebb rétegeiben dolgozunk (steril gumikesztyű, orvosi bőrfertőtlenítés).

Kozmetikánkban egy továbbfejlesztett, tű nélküli mezoterápiás kezelést kínálunk: melyben az elektroporációs kezelés során, kombináljuk a toxskincare botox hatású kezelés és a Deynique Lifting Maszk áldásos hatását. A leglátványosabb eredmény ezzel a kezeléssel érhető el, mely hatékony megoldás a botolium injekció helyett.

Méreg és vegyszermentes bőrtökéletesítés, kompromisszumok nélkül!

1D szempilla

A csábító tekintet minden nő álma, a 1D szempilla annyira természetes hatású, hogy megtévesztésig a természetes szempillákat idézi, miközben mágikus szemeket varázsol. Teljesen egybeolvad saját szempilláival, meghosszabbítja, dúsítja, és követi annak ívét. A ragasztó a bőrrel nem érintkezik, így az allergia kockázata minimálisra csökken.

A szempilla hosszabbításban ez az eljárás a legtartósabb, legbiztonságosabb és higiénikusabb. Fennmarad akár 2 hónapig, függően a saját szempilla élettartamától. A szempillák súlytalanok, és vízállóak, lehet velük sportolni, úszni, aludni.

A pillákat szálanként rugalmas ragasztóval illesztjük saját szempilláihoz, ezzel elkerülve az összetapadást és a természetellenes megjelenést. Vastagsága a természetes pillákkal megegyező.

A tartós eredmény érdekében kérem tartsa be a következőket:

Az első 2 napon belül: Kerülje a szem, ill. a szempillák dörzsölését! Kerülje a sminket, szempillaspirált! Az első napokon ne érje gőz, sok víz!

A mindennapokon: Lehetőleg ne használjon szempillaspirált, különösen vízállót! Mellőzze az olajos sminklemosót! A szemhéj körüli sminket, óvatosan pálcikával tisztítsa! Kerülje a szem és a szempillák erőteljes dörzsölését! A gyakori szauna, gőzfürdő gyengíti a ragasztó flexibilis kötését.

 • 4D szempilla

Gyantázás

A mai nők és egyre több férfi számára is a szőrtelenítés a személyes higiénia részévé válik. A tartós eredmény elérésére kitűnő megoldást nyújt a gyantázás.

A gyantázás előnyei

 • tartósan sima és bársonyos bőrfelület
 • folyamatosan ritkuló szőrzet
 • szőrbenövés megszűnése
 • gyengébb szőrszálak
 • higiénikus és esztétikus viselet

Gyantázás után 24 óráig mellőzze a szoláriumozást, közös fürdőzést (uszodát), szaunát! A gyantázást kb. havi rendszerességgel ajánljuk vendégeinknek, mivel a szőrnövekedési ciklus átlagosan 3-4 hét.

Szalonunkban elsődlegesen a már elterjedt patronos gyantával, erős szálak esetén titán-dioxidos patronos gyantával dolgozunk. Gyantára allergiás vendégeinknél, valamint az arc területén, vagy az intim részeken, inkább a kíméletesebb cukor gyantával végezzük a szőrtelenítést. Igény esetén a test bármely területét szőrtelenítjük cukorgyantával, mely nem utolsó sorban az alapvetően más gyantázási technikából adódóan, a legminimálisabb fájdalommal távolítja el a nem kívánt szőrzetet.

 • Gyantázás